اعتراض به ریجکت ویزای کانادا

اعتراض به ریجکت ویزای کانادا :ریجکت شدن درخواست دریافت ویزا ، همچون تجدیدی در امتحانات خرداد است . بدیت ترتیب که شما ممکن است در یک یا چند درس نمره ای کافی نگرفته باشید ، در نتیجه قبول خرداد هم نبوده و باید در تابستان مجدداً شانس خود را امتحان نمایید . بی تردید مردود شدن امر خوشایندی نیست ، اما زمانی که اتفاقی رخ می دهد دیگر قابل برگشت نیست ، پس باید به فکر جبران آن بود .

اعتراض به ریجکت ویزای کانادا

در مثال فوق ، دانش آموز مورد نظر با رفع عوامل نامطلوب قبلی – با درس خواندن و کسب نمره ای خوب – سدی که پیش از این جلوی راهش قرار داشته است را شکسته و به جای رفوزه شدن و مطالعه دوباره کتب فعلی ، به هم قطاران خود در سال بالاتر تحصیلی ملحق می شود .

در مبحث اعتراض به ریجکت ویزای کانادا نیز شرایط دقیقاً به همین ترتیب است . داوطلب سفر فرصت اولیه را از دست داده و اینک با سرخوردگی و ناراحتی در پی رفع این مشکل می باشد . زمانی که اجازه ورود ما به خاک کانادا داده نمی شود ، بدین معناست که دلیل یا دلایلی وجود داشته که افسر مهاجرت پتانسیل حضور ما در این کشور را ندیده است و این را نمی توان به بدشانسی ، خصومت شخصی ، لجبازی طرف مقابل و عواملی از این دست نسبت داد .

ریجکتی در قالب یک نامه رسمی به شما اعلام می گردد ، پس شما باید از مفاّد آن آگاه شده ، مشکلاتی که به وجود آمده اند را حل و سپس در قالبی متعاقباً رسمی و در چارچوبی مشخص به اعتراض به ریجکت ویزای کانادا بپردازید . در این نامه که قالبی همانند نمونه پیش روی دارد گفته شده است که :

 

بنا به بررسی هایی که از درخواست شما انجام پذیرفته است ، من (مسئول پذیرش یا افسر رواید) به دلایل زیر قانع نشده ام که شما قادر به برآورده ساختن پیشنیاز انجام این عمل – اخذ ویزای کانادا – هستید ، به همین دلیل از درخواست شما چشم پوشی می کنم .

  • شما بنده را قانع نکرده اید که پس از اتمام سفر موقتی خود ، خاک کانادا را ترک می کنید . در همین خصوص عناصر مختلفی را مد نظر قرار داده ام که عبارت اند از :

 

  • در سابقه سفرهای پیشینی که به کانادا داشته اید ، نقض قوانین پذیرش و استقرار ثبت شده است .
  • سابقه سفرهای (خارجی) شما
  • وضعیت اقامتی شما
  • روابط خانوادگی (بسیار نزدیک) در کانادا و (بسیار دور و ضعیف) در کشور اقامتتان
  • مدت زمان پیشنهاد شده برای ماندن در خاک کانادا از سوی شما
  • هدف بازدید
  • چشم انداز بازار کاری محدود در کشور اقامتتان
  • وضعیت فعلی کار شما
  • (کمبود) دارایی های شخصی و وضعیت مالی شما
  • قصد دارید تا در کانادا کسب و کاری قانونی راه بیاندازید .
  • من مجاب نشدم که پاسخ شما به همه سوالاتم (در مصاحبه حضوری) صادقانه بوده است .

 

اگر در ازای هر کدام از این موارد مدرکی برای اثبات حقانیت خود و اشتباه طرف کانادایی ندارید که به همان میزان هم شانسی برای فرار از عدم پذیرش و اعتراض به ریجکت ویزای کانادا نخواهید داشت ، اما اگر بهانه قابل قبولی دارید (مثلاً اینکه دارای منابع مالی قدرتمندی هستید اما به نادرستی شما را فاقد آن در نظر گرفته اند ) ، می توانید با ارسال نامه ای الکترونیکی (ایمیل) به سفارت کانادا ، شرایطتان را با وضوح بیشتری شرح دهید . نا گفته نماند که در این مسیر کمک گرفتن از متخصصینی همچون کارشناسان مجموعه متین ویزا که دستی بر آتش فوق داشته و بنا به تجربه و دانش خود راه های فراوانی را برای اعتراض به ریجکت ویزای کانادا می شناسند ، می توان بر این مشکلات فائق آمد .

در ادامه گفتنیست که چنانچه به انجام این سفر مصّرید ، می توانید حتی روز بعد از دریافت این نامه مجدداً برای دریافت ویزای کانادا اقدام کنید ، چرا که محدودیتی در تعداد دفعات تلاش شما وجود ندارد ، اما یادتان باشد که اولاً پرونده در جریان نداشته باشید (یعنی جواب اعتراض قبلی شما نیامده باشد و دوباره تلاش کرده باشید) و ثانیاً مشکلات قبلی که در نامه آمده اند را حل کرده و سپس برای این کار جلو بروید . بدیهیست که به دلیل لزوم ثبت نام ، مصاحبه مجدد و سفر به کشوری دیگر بدین منظور ، انگشت نگاری ( آزمایشات بیومتریک ) و صرف هزینه از ابتدا ، پیگیری و اعتراض راه حل مناسب تری به نظر می رسد .

دلایل رد ویزای کانادا

دلایل رد ویزای کانادا :در مقالات قبلی در خصوص علت سختگیری کشورهای پیشرفته دنیا – و در این مورد خاص کانادا – برای صدور اجازه ورود اتباع کشورهای دیگر به داخل مرزهایشان نکاتی را عرضه داشتیم . در همین راستا گفته شد که کشورهایی مانند کانادا ، ایالات متحده آمریکا ، ممالک اروپای غربی و مرکزی ، استرالیا ، نیوزلند و حتی کشوری مانند ژاپن به دلیل اینکه دارای عناصری مطلوب ذات آدمی برای زندگی بوده و آن ها را تقویت کرده اند ، به گزینه های جذابی برای مهاجرت های گوناگون یا سفر های تفریحی تبدیل شده اند . از آب و هوای خوب و مناظر بکر طبیعی گرفته تا ساختار نظام مند شهری ، از اجرای مو به موی قوانین گرفته تا منش شهروندان این نواحی ، از سطح فرهنگ ، دانش و تحصیلات این افراد گرفته تا زیرساخت های آموزشی ، پزشکی و از همه مهمتر رفاه آنان در زندگی که شامل فاکتور های امنیت اجتماعی ، تامین منایع مالی ، تناسب درآمد و هزینه ها ، امنیت شغلی و … می باشد سبب شده است تا همه ساله افراد زیادی  از سراسر جهان شانس خود را برای رسیدن به این آرمان شهرها امتحان کنند .

دلایل رد ویزای کانادا

در این بین کانادا با داشتن ۳۶٫۷۱ میلیون نفر (آمار سال ۲۰۱۷) در مساحتی ۹٫۹۹۰٫۰۰۰ کیلومتر مربعی که دومین کشور وسیع دنیا محسوب می شود ، عملاً یکی از کم تراکم ترین کشورهای جهان است که سبب می شود تا مسئولین بلند پایه این کشور نیز به جذب نخبگان کشورهای دیگر علاقه مند شوند . جمعیت کل کانادا برابر است با جمعیت شش استان تهران ، خراسان رضوی ، اصفهان ، فارس ، خوزستان و آذربایجان شرقی در ایران که حتی با وجود خالی از سکنه دانستن بخش هایی از شمال کانادا به علت سرمای شدید ، باز هم کم تراکم به نظر می رسد . به همین دلیل این کشور با تعریف شرایطی ویژه ، علاوه بر اینکه امکان ورود گردشگران و استفاده از منابع مالی آنان برای خود را فراهم کرده است ، شرایطی را نیز به وجود آورده تا افرادی با استانداردهای مورد نظر آنان بتوانند در این کشور زندگی کرده ، تشکیل خانواده دهند ، روزی تابعیت دائم گرفته و نسل های بعدی آنان به عنوان کانادایی هایی از پدر و مادران غیر بومی پرورش یابند . بدیهیست که وقتی متقاضیان سیاحت ، تحصیل ، کار یا زندگی در کشور شما زیادند و از سویی دیگر اجباری نیز برای پذیرش آنان ندارید ، آن ها را دستچین کرده و بهترین هایشان را برمی گزینید ؛ نهایتاً نتیجه این می شود که افرادی که پذیرایشان خواهید بود افرادی متموّل ، متخصص و سازگار با قوانین مدنی آنجا خواهند بود .

با گذر از این توضیحات ، کیفیت و نحوه سنگ اندازی کانادایی ها جلوی پای اتباع کشورهای گوناگون متفاوت است ، بدین ترتیب که بزرگترین مرز خاکی بین دو کشور را با آمریکا دارند ، اما مرزهای آن ها به روی هم همواره باز بوده و عملاً نیروی حراستی ندارد ، از اتباع برخی کشورهای هم پیمان حتی ویزا هم نخواسته و این افراد می توانند با پاسپورت خود وارد مرزهای کانادا شوند و برای کشورهایی چون ایران نیز پیشنیازی در عالم وجود ندارد که آن ها درخواست نکرده باشند . این شرایط که رابطه مستقیمی به روابط دیپلماتیک دو کشور، قوانین ، سطح فرهنگ و اقتصادی داخلی کشور و … دارد سبب شده است تا ما راه سخت تری برای ورود به این منطقه داشته باشیم ، این در حالیست که می توان به دانستن دلایل رد ویزای کانادا اندکی با این معضل مقابله کنیم .

  • وجود ابهام در بازگشت یا عدم بازگشت متقاضی به کشور پس از اتمام موعد روادید
  • عدم وجود اطلاعات کافی و قانع کننده از دلیل سفر به کانادا
  • عدم داشتن سفرهای خارجی – به ویژه به کشورهای حوزه شینگن
  • عدم ارائه مدارک معتبر و کافی به انضمام فقدان تمکن مالی
  • وجود پیوند های فامیلی قوی و پرتعداد در خارج و فقدان این عوامل در داخل ایران
  • عدم تطابق زمان و هدف سفر
  • فقدان شغل یا موقعیت اجتماعی قابل توجه در کشور مبدأ
  • داشتن سوء سابقه

از جمله مهمترین دلایل رد ویزای کانادا می باشند ، این در حالیست که اگر به صورت موردی تر آن ها را بررسی کنیم در خصوص تحصیل با ویزای کانادا باید گفت که :

  • عدم اثبات خروج از خاک این کشور پس از اتمام تحصیل
  • عدم قانع کنندگی و منطقی بودن برنامه تحصیلی و
  • نقص مدارک تحصیلی

هم به دلایل رد ویزای کانادا افزوده می شود .

نحوه اخذ ویزای کانادا

نحوه اخذ ویزای کانادا :همانطور که مستحضرید کشور کانادا در حال حاضر سفارتخانه ای در خاک ایران ندارد و چنانچه ایرانیانی در پی سفر توریستی به این کشور ، ادامه تحصیل ، کار و تجارت ، درمان و دید و بازدید با خانواده خود باشند ، به نوعی ملزم به عبور از « هفت خوان » هستند .

نحوه اخذ ویزای کانادا

در همین رابطه افرادی که از مدت ها قبل مقصد خود را مشخص کرده یا به دلایلی تنها باید به این کشور مراجعه کنند ، چنانچه خود بخواهند مستقیماً برای طی کردن مراحل اخذ ویزای کانادا اقدام نمایند ، به دلیل اینکه باید برای مصاحبه و انگشت نگاری به کشور دیگری رفته و پس از چندی مجدداً برای درج ویزا داخل پاسپورتشان نیز به آنجا بازگردند – که این امور با هزینه ها ، سوء تفاهمات و عدم درک برخی پیش نیاز ها ، عدم وجود یا تهیه برخی مدارک و …  همراه است – متمایل به سپردن کار خود به برخی مجموعه های متخصص از جمله متین ویزا می شوند تا این سامانه ها بنا به تجربه خود در این مسیر و افرادی که به عنوان نماینده در کشورهای همسایه دارند ، این امور را به سرانجام برسانند .

با این حال اطلاعاتی در خصوص نحوه اخذ ویزای کانادا وجود دارد که دانستن آن ها خالی از لطف نیست . در قدم اول باید بدانید که تارنمای جهانی یا همان اینترنت حرف اول تبادل اطلاعات را در همه جای دنیا میزند (حتی اگر در کشورمان چنین نباشد!) ، به همین دلیل سازمان های مرتبط با امور خارجه کانادا هم همه اطلاعات مورد نظر متقاضیان را در وبگاه رسمی اداره مهاجرت کانادا قرار داده اند و هم با امکان تعریف نام کاربری و رمز عبور ، با تخصیص یک حساب به هر داوطلب ، علاوه بر فراهم آوردن امکان رد و بدل کردن مدارک ، به طور کامل آنان را در جریان مراحل انجام کارشان قرار می دهند .

با فرض اینکه در این وبسایت اکانتی ساخته و با ارائه پاسخ های مناسب به آن ها فهمانده باشیم که قصدمان از اخذ ویزای کانادا یا Visitor Visa دلیلی حقیقی و منطقیست ، شرایط بارگذاری مدارک فراهم می گردد ، حال مدارک مورد نیاز این کار چیست ؟ در نحوه اخذ ویزای کانادا داده هایی که نیازمند جمع آوری و ارائه آن هستیم عبارت اند از :

  • فرم اقامت موقتی که از خود سایت تهیه شده و پس از پرشدن جاهای خالی آن باید برگردانده شود .
  • ارائه شرح مفصلی از سفرهای خارجی خود در یک دهه گذشته که با تصویر با کیفیت ویزای هرکدام محقق می گردد . ( طبیعیست که مهر یا برچسب های بیشتر ویزا در پاسپورت های متعدد به معنای گواهی تمکن مالی و صلاحیت اخلاقی شما بوده و بدین ترتیب احتمال صدور ویزای شما بیشتر می شود و بالعکس عدم وجود سفری خارجی یا کمبود آن شانس دریافت اجازه ورود شما به کانادا را کاهش می دهد . )
  • اسکن صفحه اول پاسپورت فعلی و صفحات ویزا دار آن که بخشی از مرحله قبل می باشد .
  • همانند مبحثی که در ویزای شینگن داشتیم ، در نحوه اخذ ویزای کانادا نیز اثبات وجود دارایی ها و پول ، قدرت خرید و عدم نیاز به ثروت کاناداییان که در قالب گواهی تمکن مالی ، فیش حقوقی قدرتمند ، سند ملکی ، گردش حساب و سایر مدارکی که رای به توانگری شما می دهد لازم است .
  • تصویری ۳٫۵ × ۴٫۵ سانتیمتر که ویژگی های دقیق آن در پروفایل شما ذکر شده است .
  • جزئیاتی مانند برنامه سفر ، محل اقامت ، زمان ورود و خروج ، مشخصات پرواز و سایر مدارکی که سبب می شود تا مسئولین ذی ربط در جریان کامل جزئیات کامل سفرتان قرار گیرند .
  • فرم اطلاعات شخصی که علاوه بر معرفی شما ، اطلاعاتی در خصوص آخرین سفرهای برون مرزیتان از شما می دهد .
  • فرم اطلاعات خانواده یا بستگان
  • و در نهایت نامه ای توضیحی یا Letter of Explanation که در حکم «ملاحظات» هر آنچه که در موارد قبل به آن اشاره نشده اما مسئولین کانادایی لازم است که بدانند – و از سویی هم به بازگشت حتمی شما تاکید می کند – ارائه می شود .

نکات دیگری که در نحوه اخذ ویزای کانادا باید بدانید هم :

  • یکی در خصوص اهمیت دعوت نامست که چنانچه وجود داشته باشد مدارک بالا می تواند دستخوش تغییراتی قرار گیرد . مثلاً تبصره مدارک رزرو هتل بواسطه وجود یک میزبان از بین رفته و حتی اگر میزبانتان همه مخارج شما را بر عهده بگیرد ، شرایط تمکن مالی فوق نیز بر دوش وی خواهد افتاد .
  • این عمل بدون توجه به ارتباط میان ریال و دلار ، با پرداختی ۱۸۵ دلار با کارت های اعتباری بین المللی در درگاه سایت مذکور وارد مرحله عملیاتی می شود ، پس قبل از پرداخت ۱۰۰ دلار کانادا برای ثبت نام و ۸۵ دلار این کشور برای انگشت نگاری ، منتظر دریافت خبری از طرف کانادایی نباشید .
  • در مورد آخر هم باید در خصوص ترجمه مدارک گفت که تنها رد شدن آن ها از دروازه دارالترجمه رسمی اعتبار دارد و چنانچه این مدارک بدون ترجمه ، با ترجمه غیر معتبر ، بدون وجود اصل مدارک و همچنین در مواردی بدون تائید نهادهایی رسمی مانند دادگستری عرضه شود به منزله نقص مدارک مورد نیاز می باشد .

ویزای کانادا

ویزای کانادا یکی از مدارکی است که افراد متقاضی سفر به این کشور در ایران باید آن را تهیه کنند ، چرا که کانادا برخلاف سایر کشور هایی که دارای روایط مناسب سیاسی با ایران هستند ، این شرایط بر آن حاکم نیست و شما به مجوز  ورود به این کشور نیاز خواهید داشت .

ویزای کانادا

کشور کانادا یکی از مناسب ترین مناطق برای اموری از جمله داشتن شغل مناسب و  تحصیل در دانشگاهی معتبر می باشد ، چرا که از لحاظ وسعت در رتبه دوم بعد از کشور روسیه قرار دارد ، به علاوه با ده استان و سه ایالت و سرزمینی وسیع تنها چیزی در حدود ۳۳ میلیون نفر جمعیت را در خود جای داده است ، به همین خاطر می تواند یکی از بهترین مکان ها برای داشتن اقامت دائم  و موقت  نیز باشد . به  خاطر حجم بالای تقاضا برای اقامت یا سفر در این کشور آن ها مقررات سخت‌گیرانه‌ای را برای ورود هر فرد خارجی وضع کرده اند ، ولی با این وجود در صورتی که شما با مراحل اخذ ویزا در این کشور آشنا شده و آن ها را به دقت انجام دهید ، دریافت ویژه کانادا نیز کار چندان دشواری نخواهد بود . برای دریافت ویزا شما می توانید از شرکت هایی که خدمات ویزای شینگن و ویزای شینگن فوری را نیز ارائه می دهند کمک بگیرید .

دریافت ویزای کانادا برای افراد ساکن در ایران به علت نبود سفارت این کشور در داخل کمی متفاوت از سایر کشورها خواهد بود . سفارت کانادا در ایران به کلی تعطیل شده و کلیه فعالیت های آن به حالت تعلیق درآمده است ، در نتیجه افراد متقاضی سفر به کانادا برای دریافت ویزای آن مجبور می شوند تا از طریق نمایندگی قانونی یا خود به تنهایی با مراجعه به کنسولگری های کانادا در کشورهای همسایه همچون ترکیه یا دبی مراجعه و مراحل دریافت ویزا را طی کنند .

به عنوان یک فرد متقاضی شما باید در ابتدا با انواع ویزای کانادا آشنا شوید تا بتوانید ویزای مناسب برای سفر خود را انتخاب کنید . این کشور برای متقاضیان سفر به خود تنها ۴ نوع روادید را صادر می کند ، ویزای توریستی ، اقامت دائم ، تحصیلی ، کار و ترانزیت .

Visitor Visa یا ویزای توریستی

همان طور که از نام این ویزا مشخص است تنها به منظور اهداف توریستی صادر می شود ، از این ویزا با نام روادید ۵ ساله نیز یاد می کنند ، چرا که مدت زمان استفاده از آن تنها ۵ سال می باشد . افرادی که این ویزا را اخذ کنند می توانند تا زمان اعتبار آن در هر زمان و بدون محدودیت وارد خاک این کشور شوند و هر بار تا شش ماه در آن اقامت داشته باشند . بعد از اتمام دوره زمانی شش ماهه آن ها باید از کشور کانادا حتی برای چند ساعت خارج شده و دوباره می توانند به این کشور ورود کرده و اقامت آن ها تا ۶ ماه آینده بلامانع خواهد بود .

کانادا و ویزای تحصیلی

این کشور یکی از بهترین مقاصد برای کسانی که به دنبال طی کردن مدارج تحصیلی مختلف هستند چرا که نظام آموزشی در این کشور عمدتاً به صورت دولتی اداره می شود و مجهز و قانونمند است . با این وجود کانادا از سیستم آموزشی تحت نظارت دولت فدرال نیز بهره می گیرد ، بنابراین می توان گفت که سیستم آموزشی در سراسر آن یکپارچه است . تخصیص سالانه ۶ درصد از تولید ناخالص داخلی این کشور به نظام آموزشی حاکی از این است که کانادا بخش اعظمی از بودجه خود را در بخش آموزش سرمایه‌گذاری می‌کند و همین امر باعث شده تا این بخش از کیفیت بالایی در بین سایر کشورهای توسعه یافته برخوردار باشد .

ویزای دانش آموزی در کانادا

تحصیل در مقطع ابتدایی در کانادا از ۵ سالگی شروع می شود و تا ۱۸ سالگی ادامه دارد . سطوح تحصیلی در این کشور از سطح ۱ آغاز شده و در سطح ۱۲ به پایان می رسد . جالب توجه است که پیش دبستانی در کانادا نیز جزئی از تحصیلات دوره ابتدایی است . بر اساس قوانین این کشور دانش آموزان خارجی برای تحصیل در مدارس دولتی باید سالانه چیزی در حدود ۱۰ تا ۱۴ هزار دلار پرداخت کنند و پر واضح است که هزینه تحصیل در مدارس خصوصی نیز به مراتب بالاتر است .

کشور کانادا و ویزای دانشجویی

تحصیلات در مقاطع بالاتر در این کشور بعد از اتمام دوران دبیرستان آغاز شده و تا مقاطع بالاتر ادامه می یابد . مدارک اخذ شده از نظام آموزشی کانادا در تحصیلات تکمیلی معتبر بوده و پس از معادل سازی در سراسر جهان به رسمیت شناخته می‌شود . البته باید گفت که به دلیل نیاز شدید بازار کار این کشور به نیروی جوان و متخصص بسیاری از افراد در کانادا ترجیح می دهند تا دوره های کوتاه مدت را در مؤسسات فنی یا کالج های دانشگاهی طی کنند و هرچه سریع‌تر جذب بازار کار شوند .

ویزای کانادا و روادید کار

  • ویزای کار این کشور تنها برای آن دسته از فعالیت هایی صادر می‌شود که برای توسعه اقتصادی و رشد این کشور مفید و ارزشمند باشد
  • برای دریافت مجوز نیاز به شرکت یا کارفرمایی دارید که شهروند یا مقیم این کشور باشد
  • ویزای کار از سوی اداره مهاجرت کانادا به صورت موقت صادر می‌شود که می توان آن را نیز تمدید کرد
  • تأییدیه اداره منابع انسانی و توسعه کانادا مبنی بر عدم اثرات منفی فعالیت شما بر اقتصاد این کشور لازم و ضروری است
  • برای دریافت تأییدیه کار باید آگهی شغل مورد نظر به مدت ۳۰ روز در چند منطقه مختلف کانادا پخش شود . در صورتی که در این مدت شهروندان آمریکایی یا کسانی که اقامت دائم آن را دارند برای شغل مورد نظر مناسب تشخیص داده شوند درخواست فرد متقاضی برای دریافت مجوز کار رد خواهد شد
  • البته دانشجویانی که با همسر خود به این کشور سفر می کنند ، می توانند در طول مدت اقامت خود ویزای کار را نیز دریافت کنند . درخواست این نوع ویزا می تواند هم زمان با درخواست ویزای تحصیلی یا بعد از آن برای یکی از زوجین انجام گیرد

ویزای ترانزیت

این ویزا مخصوص افرادی که قصد اقامت دائم در این کشور را ندارند و تنها می خواهند از آن عبور کنند ، همچنین افرادی که مدت اقامت آن ها کمتر از ۴۸ ساعت است نیز باید آن را دریافت کنند .

ویزای کانادا و اقامت دائم

ویزای-کانادا-و-اقامت-دائم

همان طور که از نام این ویزا مشخص است ، تنها به منظور اقامت دائم صادر می شود و افراد باید حداقل یکی از شرایط لازم به منظور دریافت آن را داشته باشند .

  • زندگی کردن یکی از اعضای خانواده در کانادا
  • داشتن پیشنهاد کار از طرف یک شرکت کانادایی
  • داشتن مهارت فنی یا تحصیلی در زمینه ای که کشور کانادا در آن ها با کمبود نیرو مواجه است
  • تمایل نشان دادن به سرمایه گذاری در بخش های مختلف این کشور
  • داشتن هدفی نو به منظور شروع یک کسب و کار
  • نیروی فعال کار در یکی از زمینه های کشاورزی ، ورزشی یا فرهنگی

همواره وجود ویژگی های خوب و مثبت عاملی در جاذبه و کشش به سمت پدیده های مختلف است . به عنوان مثال تیم فوتبالی که در یک شهر از رقبای خود قویتر است (نه به صورت تاکیدی و حتمی) ، معمولاً دارای طرفداران بیشتری می باشد  ، خودرویی که ارزان و کم مصرف بوده خریداران پرشماری دارد ، گوشی تلفن همراهی که کارایی خود را ثابت کرده و مصداقی از بالاترین بازدهی در بین هم رده های خود می باشد با وجود قیمت زیاد در دست همگان دیده می شود ، در یک بیابان منطقه ای که دارای دار و درخت یا برکه ای آب می باشد از سایر نواحی آن شلوغ تر است و یا حتی فردی که دارای سجایای اخلاقی ، سیمایی زیبا ، ظاهری آراسته ، زبانی شیوا و شیرین یا سطح دانش و معلومات بالاتریست هم انسان های بیشتری را به خود جذب می کند . در نتیجه اینکه در خصوص پدیده هایی مشابه ، عواملی از آن ها که دارای ویژگی های مطلوب و باب میل انسان ها هستند ، بیشتر مورد توجه آنان قرار می گیرند .

در همین رابطه اگر بخواهیم این گزاره ها را به سطوح بین المللی و روابط بین کشور ها بکشانیم ، چرا با وجود اینکه بیش از دویست کشور مستقل روی زمین وجود دارد ، از هرکسی که در مورد مقصد مورد علاقه اش در هر کجای دنیا که سوال پرسیده می شود ، نهایتاً یکی از بیست کشور مطرح دنیا ، یعنی یک دهم کل آن ها را نام می برند ؟ طبیعیست که با توجه به مقدمه فوق ، این کشورها دارای فاکتورهایی هستند که مطلوب انسان قرن بیست و یکم بوده و قرار گرفتن در این شرایط را می پسندد .

بی تردید کشوری همچون کانادا که یکی از محبوب ترین مقاصد همه انسان ها از سراسر دنیا برای سفرهای تفریحی ، تحصیل ، کار ، معالجه ، اقامت دائم و … می باشد ، دارای ویژگی هاییست که در کمتر جایی روی کره زمین پیدا می شود . اگر آب و هوا مهم باشد ، بی تردید کشورهای مجاور خط استوا مانند اندونزی یا حتی کشورهایی آفریقایی شرایطی بهتر از سرمای وحشتناک کانادا در زمستان دارند و یا اگر صنعت و شهرسازی مطرح باشد ، چین با داشتن شهری مانند ماکائو که جنگل آسمانخراش هاست باید در اولویت قرار گیرد ، این در حالیست که آمریکا ، کانادا و بیشتر کشورهای اروپایی با داشتن پیشنیاز هایی دیگری که به آن ها می پردازیم در اولویت متقاضیان قرار می گیرند .

طبیعتاً زمانی که چنین مدینه فاضله ای ساخته می شود ، هجوم به سمت آن نیز زیاد می گردد ، پس کنسولگری های کانادا در کشورهای مختلف باید از میان متقاضیان ، تنها افراد واجد الشرایط را پذیرفته و اجازه ورود آن ها را صادر کنند .