مدت اعتبار ویزای شینگن

مدت اعتبار ویزای شینگن : همانطور که می دانید محدوده شینگن به مجموعه خاک ۲۶ کشور اروپایی گفته می شود که این کشورها طی امضای یک معاهده در بسیاری از مسائل اقتصادی و اجتماعی یکپارچه بوده و به شکل یک کشور واحد عمل می کنند. این کشورها در موضوع اجازه ورود به خاکشان که همان ویزا نام دارد نیز مانند دیگر مسائل در قالب یک کشور به نام شینگن عمل می کنند و برای وارد شدن به هر کدام از کشورهای عضو این معاهده باید ویزای شینگن دریافت نمود. این موضوع را قبل از اینکه به عنوان یک مانع برای ورود به خاک این ۲۶ کشور تصور کنیم می توان به عنوان یک امتیاز مثبت برای افراد خواهان ورود به این محدوده در نظر گرفت زیرا افراد برای کسب اجازه و دریافت ویزا می توانند درخواست خود را به سفارتخانه هر یک از ۲۶ کشور این محدوده ارائه کنند . در موضوع ویزای شینگن در مقالات پیشین همین سایت صحبت های فراوانی انجام داده ایم و در ادامه قصد داریم تا در این یادداشت در مورد مدت اعتبار ویزای شینگن صحبت کنیم.
سوالات بسیاری در مورد مدت زمان اعتبار ویزای شینگن برای افرادی که قصد دریافت آن را دارند وجود دارد و شاید بتوان گفت هسته اصلی تمام این سوالات به پاسخ این سوال باز می گردد که ویزای شینگن تا چه مدت اعتبار دارد و چند روز، چند هفته و یا چند ماه پس از صدور ، باطل می شود؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که همانطور که می دانید ویزای شینگن انواع مختلفی دارد و بر اساس نوع صدور این ویزا مدت اعتبار آن نیز متفاوت خواهد بود که در ادامه تلاش می کنیم حالت های مختلف ویزا و مدت اعتبار هر کدام را بررسی کرده و توضیح دهیم.
موضوعی که به دلایل عموماً سیاسی چند دهه است که دامن گیر مسافران ایرانی شینگن شده این است که به طور کلی مدت اعتبار ویزای شینگن برای ایرانیان با زمان محدودی صادر می شود و با توجه به برنامه و طول سفر فرد به او ارائه می گردد. به عنوان مثال اگر یک فرد برای سفر ۱ الی ۲ هفته ای به یکی از کشورهای شینگن با تور مسافرتی که از طریق آژانس های مسافرتی بر پا می شود اقدام به ارائه درخواست به سفارتخانه آن کشور کند ویزای شینگنی که برای او صادر می شود ( البته در صورت ریجکت نشدن درخواست ) حداکثر پانزده روز اعتبار داشته و از نوع یک بار ورود یا Single Entry خواهد بود. البته شایان ذکر است که عموماً ویزاهایی که به منظور مقاصد توریستی صادر می شوند یک ماهه بوده و در واقع ۳۰ روز اعتبار دارند ؛ ویزای های چند بار ورود یا مولتی پل نیز که برای دریافت آنها نیاز به شرایط و مدارک خاصی است و در مقاله های پیشین به خوبی به آن پرداخته ایم می توانند حتی تا ۵ سال اعتبار داشته باشند که این بدان معنی است که فرد می تواند با داشتن این ویزا به مدت ۵ سال در این محدوده به تعداد نامحدود به سفر بپردازد.
از انواع دیگر این ویزا می توان به ویزای شینگن تحصیلی اشاره کرد که تا پایان مدت تحصیل اعتبار خواهد داشت ؛ نوع این ویزا مولتی پل است و فرد دارنده این ویزا این امکان را دارد تا به تعداد نامحدود وارد محدوده شینگن شده و یا از آن خارج شود. در نهایت دو نکته مهم در مورد مدت اعتبار ویزای شینگن وجود دارد که بهتر است به آنها آگاه باشید. نکته اول این است که اگر فردی با داشتن ویزای سینگل ۳۰ روزه شینگن وارد اروپا شود و پس از مدت اندکی ( حتی یک روز ) از آنجا خارج شود ، ویزای او برای ورود دوباره اعتباری نخواهد داشت و او باید مجدداً برای دریافت ویزا درخواست دهد.
نکته دوم در مورد ویزای مولتی پل می باشد ؛ اگر فردی این ویزا را با مدت اعتبار ۱ سال داشته باشد تنها اجازه خواهد داشت تا در هر ۱۸۰ روز فقط ۹۰ روز در خاک اروپا حضور داشته باشد. این بدان معنی است که فرد تنها دو دوره ۹۰ روزه را می تواند در خاک اروپا حضور داشته باشد و پس از اینکه ۹۰ روز در آنجا ماند باید مدت ۹۰ روز را خارج از خاک اروپا باشد و دوباره پس از گذشت آن سه ماه می تواند ۹۰ روز دیگر در اروپا اقامت کند.

ویزای شینگن نوع D

ویزای شینگن نوع D : همانطور که می دانید ویزای شینگن اجازه ورود به محدوده ای از ۲۶ کشور اروپایی است که شینگن نامیده می شود. این ویزا پس از ارائه مدارک و مستدلات کافی از سوی فرد متقاضی و بررسی و تایید آنها توسط ماموران سفارتخانه ها به آنها ارائه می گردد. ویزای شینگن انواع مختلفی دارد که هر کدام دارای شرایط متفاوتی برای اخذ هستند و برای دریافت هر کدام از آنها نیاز به یک سری مدارک و پیشنیازهای خاص است. در این مطلب قصد داریم به یکی از انواع آن که ویزای شینگن نوع D نام دارد بپردازیم و شرایط ، امتیازات و مدارک مورد نظر برای اخذ آن را بررسی کنیم.
یکی از انواع مختلف ویزای شینگن که دارای شرایط خاصی برای دریافت است نوع D آن است. ویزای نوع D مناسب افرادی طراحی شده که در یکی از کشورهای عضو پیمان شینگن مشغول تحصیل یا کار هستند و یا اقامت دائم یکی از آن کشور ها را دارند. در واقع این ویزای برای افرادی است که قصد دارند بنا به دلایل معقول ، مدت معینی را در خاک شینگن حضور داشته باشند و پس از آن به کشور خود بازگردند. دارندگان این ویزا می توانند به داخل و خارج از محدوده کشورهای شینگن سفر کنند و برای ورود و خروج از این محدوده تا پایان اعتبار ویزای خود نیاز به ویزای دیگری نخواهند داشت.
همانطور که می دانید هر چه قابلیت ها و آپشن های ویزای شینگن بیشتر شود ، سخت گیری ها و مدارک مورد نیاز برای اخذ آن نیز بیشتر می گردد. در رابطه با ویزای شینگن نوع D نیز به همین شکل است و شرایط خاصی برای دریافت آن مورد نیاز است که اکنون به بررسی آنها می پردازیم.
علاوه بر مدارک عادی که برای تمامی نسخه های ویزای شینگن مورد نیاز است در ویزای نوع D عوامل دیگری نیز اهمیت داشته و مورد بررسی افسران ویزا قرار می گیرند. به عنوان مثال افرادی که به واسطه تحصیل قصد اخذ این نوع از ویزای شینگن را دارند باید یک برنامه تحصیلی معتبر که بیش از یکسال به طول می انجامد را برای نشان دادن دلیل تقاضای ویزای نوع D به افسران ویزا ارائه دهد. همچنین برای افرادی که دارای ویزای پزشکی هستند ، یک گواهی از طرف مراکز درمانی معتبر که نشان دهد درمان بیمار بیش از مدت زمان تعیین شده طول می کشد می تواند به اخذ ویزای شینگن نوع D کمک کند.
از دیگر شرایطی که مشمول اخذ چنین ویزایی می شوند می توان به دانشجویانی اشاره کرد که تحصیلاتشان در کشورهای شینگن در حال انجام است و با وجود پایان اعتبار ویزایشان هنوز دوره تحصیل آنها به پایان نرسیده است. چنین افرادی می توانند با این ادعا درخواست ویزای مجدد به مدت یک سال یا بشتر را بدهند. ذکر این نکته نیز خالی از لطف نیست که افرادی که در کار خاصی تخصص دارند ( مانند هنرمندان ، ورزشکاران و غیره ) و به واسطه تخصصشان و اشتراک گذاری آن مجبور به سفر در کشورهای شینگن هستند نیز شرایط اخذ ویزای نوع D را دارند.
علاوه بر این شرایط ارائه مدارکی نیز برای سفارت الزامی است که به عنوان مثال می توانیم به فرم درخواست ویزای نوع D اشاره کنیم. با توجه به تخصصی بودن پارامترهای این فرم ترجیحاً در پر کردن آن از افراد یا مجموعه های با سابقه در این کار کمک بگیرید. شناسنامه و کارت ملی ترجمه شده به زبان انگلیسی و همچنین پاسپورتی که حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد و کپی صفحاتی از آن که در گذشته ویزای شینگن به آن الصاق شده باشد از دیگر مدارکی است که در زمان وقت سفارتخانه باید ارائه کنید.
از دیگر مدارک لازم برای ارائه درخواست ویزای شینگن نوع D می توانیم به ۳ قطعه عکس رنگی به ابعاد ۳٫۵ در ۴٫۵ که تمام رخ و پشت سفید باشد و تفاوتی با چهره واقعی شما نداشته باشد اشاره کنیم. مواردی نیز همچون مدارک شغلی که شامل گواهی اشتغال به کار مهر و امضا شده و یا گواهی اشتغال به تحصیل ممهور ، پرینت حساب و گواهی تمکن مالی که به واحد پولی یورو نوشته شده باشد و همچنین اسناد ملکی که به نام شماست نیز از دیگر مدارکی است که پس از ترجمه توسط دارالترجمه های رسمی باید به سفارتخانه ها ارائه شود.

اخذ ویزای فرانسه تضمینی

اخذ ویزای فرانسه تضمینی  : شاید اخذ ویزای فرانسه تضمینی از عباراتی باشد که در تبلیغات ماهواره ای و سایت های گوناگون به چشم شما خورده باشد اما واقعاً چقدر از این تبلیغات صحت دارند ؟ چند درصد از این عبارات به صورت واقعی اتفاق می افتند و چه مراکزی واقعا پای حرف هایی که می زنند ، می ایستند و به وعده هایشان جامه عمل می پوشانند؟ چه مجموعه هایی فقط برای جذب مشتری از این عبارات استفاده می کنند و چه شرکت هایی تنها حرف هایی را می زنند که می توانند به آنها عمل کنند ؟
اخذ ویزای فرانسه شاید از فانتزی ها و رویاهای بسیاری از ما ایرانیان باشد. از قدم زدن در سواحل مدیترانه ای پروانس در جنوب ، بازدید از صخره های آهکی نورماندی ، ماجراجویی در پارک ملی مرکانتوغ و مشاهده رشته کوه های عظیم آلپ گرفته تا مناطق غربی برتانی و اقلیم گرمسیری و اقیانوسی بورا بورا و جزیره کرس؛ از عکس های یادگاری با برج ایفل ، تجربه فراموش نشدنی بازدید از دیزنی لند پاریس ، بقایای کلیسای نوتوردام ، قصر سلطنتی ، طاق نصرت تریومفه ، کتابخانه ملی فرانسه و دانشگاه سوربن و ده ها آثار تاریخی ، فرهنگی و طبیعی دیگر که می توانند رویای یک سفر فوق العاده و خاطره ساز را برای همه ما محقق سازند.
اما چه راه هایی برای سفر به فرانسه وجود دارد؟ چه کسی و یا چه کسانی می توانند به شما وعده اخذ ویزای فرانسه تضمینی را داده و به آن وعده جامه عمل بپوشانند. در ادامه با ما همراه باشید تا راه و روش های اخذ ویزا شینگن فرانسه را برای شما روشن سازیم اما قبل از آن به صورت مختصر به معرفی این کشور می پردازیم.
فرانسه یکی از زیبا ترین کشورهای اروپابی است . این کشور که در غرب قاره سبز واقع شده است ، از یک سو به دریای مدیترانه و از سوی دیگر هم به اقیانوس اطلس منتهی می شود. ریشه واژه فرانسه (France) از واژه Francia است که معنای آن در زبان لاتین کشور فرانک‌ها است. در زبان باستانی و در میان ژرمن ها ( آلمان کنونی) فرانک به معنای آزاد بوده که نقطه مقابل برده و برده‌داری محسوب می شده است. این کشور از دیرباز کشوری آزاد بوده و امروزه هم جزو آزادترین کشور های اروپا و جهان محسوب می شود.
از لحاظ جغرافایی فرانسه از شمال شرقی، شرق و جنوب غربی دارای مرزهای مشترک با کشورهایی همچون آلمان، سوئیس، ایتالیا و اسپانیا است. آب و هوای متفاوت در نقاط مختلف این کشور، باعث شده است که فرانسه مقصد مناسبی برای مسافرت های توریستی باشد. شرایط جوی معتدل بخش‌های شمالی و شمال شرقی ، اقلیم مدیترانه ای در جنوب و همچنین آب و هوای اقیانوسی بخش های غربی فرانسه هر سلیقه ای را راضی نگه می دارد. مضاف بر این نمی توان مناطق شرق این کشور را که دارای آب و هوای کوهستانی هستند نادیده گرفت.
فرانسه عضو کشورهای محدوده شینگن است و برای ورود به این کشور نیاز به دریافت ویزای شینگن وجود دارد. اما اخذ ویزای فرانسه تضمینی به چه شکلی امکان پذیر است؟
ما در مقالات قبلی به صورت مشروح به مراحل اخذ ویزای شینگن ، مدارک مورد نیاز ، نکات پر اهمیت در این پروسه و همچنین نواقص و مشکلاتی که می تواند درخواست ویزای شینگن شما را رد کند ، پرداخته ایم. پیرو همان مقالات قبلی باید بگوییم که اخذ ویزای شینگن نیاز به طی مراحل و ارائه مدارک مستدلی دارد که هر کدام در جای خود موضوع مفصلی برای صحبت هستند. از مراجعه به سفارتخانه ها و پر کردن فرم درخواست ویزای شینگن ، تکمیل مدارک ، ترجمه و در نهایت تحویل آنها به سفارت گرفته تا تعیین وقت برای مصاحبه حضوری، رزرو بلیط هواپیما و هتل و در نهایت مهم ترین مرحله این کار یعنی مصاحبه با افسر ویزای مربوطه ، هر کدام از مراحل دارای جزئیات بسیار مهمی هستند که در صورت عدم رعایت هر کدام درخواست شما به راحتی رد خواهد شد.
با این اوصاف باید به شما بگوییم که اخذ ویزای فرانسه تضمینی احتمالا تنها عبارتی است که بسیاری از مراکزی که خدمات اخذ ویزا انجام می دهند برای جلب توجه شما به کار می برند. ما در مجموعه متین گشت آسمان صادقانه این مطلب را به شما می گوییم در روند اخذ ویزا هیچ قطعیت و تضمینی وجود ندارد. هرچند که کارشناسان و متخصصان ما با سالها تجربه و صدها پرونده موفق در این کار شما را تا لحظه آخر همراهی خواهند کرد اما در برخی شرایط هیچ کاری از دست کسی بر نمی آید. به عنوان مثال اگر مدارک شما ناقص باشد ، در ترجمه مدارک مشکلی وجود داشته باشد ، مشکلات قانونی و سوء پیشینه ای در پرونده شما باشد و یا هر نکته ای که مسئولان سفارت را برای دادن ویزا به شما مردد کند ، احتمال رد شدن درخواست شما وجود دارد.

ویزای شینگن بدون مدارک

ویزای شینگن بدون مدارک : ویزا یا همان روادید در واقع اجازه نامه دولت یک کشور برای ورود شما به مرزهای آن است که توسط سفارتخانه های مربوطه در در سراسر دنیا به متقاضیان اعطا می گردد . ویزای شینگن هم در واقع اجازه نامه ورود شما به منطقه شینگن اروپا است که شامل بیست و شش کشور اروپایی است که از نام آشناترین آنها می توان به فرانسه ، آلمان ، ایتالیا ، هلند ، اسپانیا ، سوئد و سوئیس اشاره کرد.
شهروندان سایر کشورها که در محدوده شینگن نیستند باید برای ورود به هر کدام از این ۲۶ کشور ویزای شینگن داشته باشند. لازم به ذکر است که شهروندان تعداد معدودی از کشورها شامل این قانون نمی شوند که البته این موضوع در مورد ایرانی ها صدق نمی کند و شهروندان ایرانی برای ورود به کشورهای مذکور باید حتماً ویزای شینگن را در اختیار داشته باشند.
اما آیا رویای ویزای شینگن بدون مدارک قابل تحقق است؟ در این مطلب به روش ها و مدارک و مراحل مورد نیاز برای دریافت ویزای شینگن می پردازیم تا در نهایت بتوانیم به این سوال پاسخ دهیم. اما قبل از آن بهتر است مختصری در مورد انواع و اقسام ویزای شینگن و موانع و مزایای آن بدانید.
ویزای شینگن انواع مختلفی دارد که بر اساس نوع و هدف سفر شما ، از جانب سفارت یا کنسولگری های معین صادر می شوند.
نوع اول ویزای عادی شینگن یا USVاست که در واقع روادید یکی از کشورهای عضو منطقه شینگن برای حمل و نقل یا اقامت در منطقه مورد نظر است که برای مدت زمانی خاص و حداکثر تا ۹۰ روز در هر دوره ی شش ماهه اعتبار دارد و از تاریخ ورود شخص به منطقه ی شینگن آغاز می شود. ویزای عادی با توجه به اینکه شما چه هدفی را برای سفر خود اعلام می کنید به سه دسته تقسیم می شود.
نوع دوم ویزای معتبر در منطقه محدود یا LTV است که این نوع از ویزا به شما اجازه می دهد فقط به کشور صادرکننده ی ویزای شینگن یا در برخی موارد، به کشورهای دیگری از منطقه ی شینگن سفر کنید که نام ها آنها به صورت خاص هنگام درخواست ویزا ذکر شده باشند. قانون خاصی که این نوع ویزا دارد این است که ویزای LTV تنها برای کشوری که از سفارت آن برای اخذ ویزا اقدام کرده اید معتبر است ؛ یعنی با این نوع ویزای شینگن نمی توانید به کشور های دیگر این محدوده سفر کنید.
و نوع سوم ویزای شینگن ویزای ملی است که مشمول افرادی می شود که به به منظور ادامه تحصیل یا ورود به فرصت کاری وارد این محدوده می شوند. افرادی که این ویزا به آنها تعلق میگیرد در بازه زمانی خاص و هدفی معین در یکی از کشورهای شینگن ساکن می شوند؛ که البته پس از پایان اعتبار باید به کشور خود برگردند.
خب تا اینجای بحث مقداری در مورد ویزای شنگن و انواع آن اطلاعات به دست آوردید. حال وقت آن رسیده که به این سوال پاسخ داده شود که آیا ویزای شینگن بدون مدارک برای ایرانیان امکان پذیر است؟ آیا واقعا می توان بدون مدارک به ویزای شینگن دست یافت؟ پس پرداختن به حاشیه بحث را تمام می کنیم و به سراغ مبحث مهم مدارک مورد نیاز برای ویزای شینگن می رویم.
مدارک لازم برای ویزای شینگن شامل دو دسته مدارک می‌شوند. دسته اول مدارکی در مورد وضعیت اشتغال ، درآمد ، املاک و سرمایه ، پیشینه ای از سفرهای قبلی فرد و همچنین جمله پیشنیازهایی که در مقالات قبلی به تفصیل به آن ها پرداخته ایم می باشد و دسته دوم مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای شینگن و فرم آنلاین درخواست ویزا است . در این فرم ، فرد باید اطلاعات شخصی دقیق و کامل خود را که کاملاً مشابه با موارد درون پاسپورتش است ، ثبت کند.
نوع ویزای شینگنی که مورد نیاز فرد است، برنامه و هدف او از سفر، چگونگی پرداخت هزینه های سفر، تاریخ دقیق ورود و خروج او و همچنین اطلاعات شخصی میزبانش هم از مواردی است که در فرم درخواست ویزای شینگن از فرد پرسیده می شود.
اما نکته مهمی که در اینجا باید به آن اشاره کرد این است که هر چه اطلاعات شما کامل تر و دقیق تر باشد احتمال موافقت با درخواست شما بیشتر است. اما از این مطلب هم نمی توان به راحتی گذشت که هر چه اطلاعاتتان پر بارتر باشد احتمال دریافت ویزایتان بیشتر می شود . مثلاً حساب بانکی که گردش بالایی دارد قطعا بیشتر مورد توجه مسئولان سفارت قرار می گیرد و این یک امتیاز مثبت برای فرد است .
مدارکی همچون پرینت حساب بانکی و گردش حساب و موجودی بانکی شما ، مدارک شغلی از جمله سوابق کاری و بیمه شما ، مدارک ملکی و اسناد املاک و مستقلاتی که به نام شما باشد از مهمترین و تاثیر گذارترین مدارک برای جلب نظر افسر ویزا و دریافت جوابیه مثبت از طرف سفارت است. همانطور که می بینید سخت گیری زیادی برای اخذ ویزا وجود دارد پس اگر هنوز جواب سوال اول را نگرفته اید باید به شما بگویم خیر! به هیچ وجه نمی توان به ویزای شینگن بدون مدارک کامل دست یافت .